Commissievacatures

Wij zijn op zoek naar nog meer enthousiaste commissieleden! Deze keer gaat het om de galacommissie, het HBO feest en studenten die willen helpen met het beheer van de HBO sociëteit: De Generaal.

Wat houden de commissies precies in?

HBO feest: Ieder jaar wordt er een feest georganiseerd voor alle HBO’ers. Wil jij deel uitmaken van een commissie die dit een onvergetelijk feest maakt? Meld je dan aan!

Beheer sociëteit Zoals sommigen zullen weten is Saxion eigenaar van de HBO Sociëteit: De Generaal. Omdat we graag deze locatie willen behouden om hier verder te kunnen feesten, zijn we op zoek naar iemand die medeverantwoordelijk wil zijn voor de Sociëteit. Als je mede beheerder bent controleer je onder andere of er na feesten goed is schoongemaakt en hoeveel er aan drinken etc. is verbruikt.

HBO gala Voor het jaarlijkse gala zijn we ook nog op zoek naar een aantal enthousiastelingen. Wil jij graag helpen een fantastisch gala neer te zetten voor jou en je medestudenten? Zorg dan dat je je snel aanmeldt voor deze commissie

Heb je gelezen wat deze taken inhouden en lijkt het leuk om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar: intern-extern@svoxytoc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *