Proeflokaal België / Aspen Valley

Proeflokaal België:

Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste Belgische bieren en de gezelligste borrels. Wil jij graag nieuwe biersmaken ontdekken of ga jij toch liever voor het oude vertrouwde biertje? Bij ons kan het allemaal! Wil jij erachter komen welke biersmaak jouw smaakpapillen op hol laat slaan? Ga dan voor onze bierproeverij! Mocht je nou geen bierliefhebber zijn, dan hebben wij natuurlijk ook andere drankjes voor bij de borrel! Neem even een kijkje op onze menukaarten wat wij nog meer in petto hebben.

Aspen Valley:

Aspen Valley is een begrip in Enschede en omstreken! Het tirol van oost Nederland, de plek waar je terecht kunt voor de leukste Apres Ski feesten en events. Laat je entertainen door de beste feest Dj’s en artiesten. Met een fraai houten interieur dat doet denken aan een blokhut in de Alpen, volop goed gezelschap en een ronddraaiende bar die jouw bezoek tot een bijzondere belevenis maken.

Je drankje? Bier, wijn of fris, maar onze flairtenders maken ook graag een cocktail voor je klaar. Hoe jouw ideale stapavond er ook uitziet, Aspen Valley Enschede heeft in alles in huis om jouw avond onvergetelijk te maken.