Carbon Masterdag

Twijfel je welke master je wil gaat doen? Kom naar de Carbon Masterdag! Nog maar een paar weken tot de Carbon Masterdag! Op 17 februari komen maar liefst 28 masteropleidingen van 14 verschillende universiteiten en hbo-instellingen samen op de Uithof in Utrecht. De ideale kans om masters te ontdekken en te vergelijken als je nog niet weet wat voor masterje wil gaan doen.

Naast de opleidingenmarkt is er een lezingenprogramma, met lezingen over onderzoek doen in het buitenland, motivatiebrieven schrijven en de overgang van hbo naar wo.

De Carbon Masterdag begint om 16:00 uur in het Victor J. Koningsbergergebouw, en duurt tot 19:00 uur. Je kunt op elk moment binnenlopen en vertrekken, dus zelfs als je maar een uurtje vrij hebt kun je langskomen! Om 17:30 uur wordt er een buffet geopend waar je voor 5 euro een bordje eten kunt halen. Inschrijven voor het buffet kan tot 10 februari.

Schrijf je nu gratis in op http://masterdag.kncv.nl/! Op deze website zie je ook welke opleidingen aanwezig zijn en wanneer de lezingen beginnen.

Hopelijk tot op 17 maart!

De Carbon Masterdag-commissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *