Activiteiten november

DSM Zwolle 10 november organiseert Oxytoc een excursie naar het bedrijf DSM in Zwolle. Dit begint om 13:00 uur en is op Ceintuurbaan 5. Dit bedrijf is een producent van kunstharsen en compositiematerialen. Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je graag mee, meld je dan nu aan via activiteiten@svoxytoc.nl

LED borrel

Op 16 november vindt de LED borrel plaats. Om 17:00 zijn jullie welkom bij Tabula Rasa. Met dit feest krijg je de kans om medestudenten van de afdeling LED te ontmoeten. Samen met de andere studieverenigingen maken we er een gezellig feest van! Dus mis het niet!

Lasergamen

Studievereniging Oxytoc organiseert samen met studievereniging Cementi een lasergame evenement!

Cementi lijdt een missie die fout afloopt. Hiermee wordt zij beschuldigd van moord op zijn collega’s en het doorverkopen van staatsgeheimen. Om de daders te achterhalen sluit hij een deal met Oxytoc in ruil voor informatie. Deze informatie wordt uitgewisseld gedurende deze strijd. De missie zal donderdag 17 november plaatsvinden in ‘de tapperij’ te Hengelo. Hier zullen 2 missies worden uitgevoerd. Zij die niet slagen kunnen zich 2 uur lang tegoed doen aan onbeperkt bier, wijn en fris. Hiernaast kan je gratis poolen. Dit zal tegen een prijs van €19,95 per persoon zijn.

 “Cementi, this isn’t mission difficult, it’s mission impossible.”

Deventer Ziekenhuis Het bezoek naar het Deventer Ziekenhuis zal 24 november plaatsvinden, en is zowel BML als Chemie gerelateerd. In 1985 zijn het Sint Geertruiden ziekenhuis en het Sint Josef ziekenhuis samengevoegd tot het Deventer Ziekenhuis. Niet veel later in 1992, heeft het Deventer Ziekenhuis zelfs de Gulden Adelaar gewonnen, vanwege het hoge niveau van het werk. 

Tegenwoordig werken er rond de 2500 mensen en staat het ziekenhuis vooral bekend om hun specialisten. De rondleiding in het ziekenhuis zal op 24 november om 15:00 van start gaan.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan snel een mailtje met je naam naar activiteiten@svoxytoc.nl.

Waar: Nico Bolkesteinlaan 75, 7416 SE Deventer

Wanneer:24 november 2016 om 15:00

Mesa+

Binnenkort zal er een excursie georganiseerd worden naar het Mesa+ lab, dit is het nanotechnologie laboratorium van de Universiteit Twente. Het is het grootste onderzoeksinstituut van Nederland op het gebied van nanotechnologie. Ze ontwikkelen allerlei verschillende dingen, zoals nieuwe materialen voor zonnepanelen, computerchips. Tevens werken ze aan de lab-on-a-chip technologie. Dit zijn als het als het ware hele kleine laboratoria, die bijvoorbeeld de samenstelling van het bloed kunnen bepalen of ons kunnen vertellen of een persoon vruchtbaar is of niet.

Lijkt je het interessant om mee te gaan naar het Mesa+ lab houdt dan de site, facebook, en je mail goed in de gaten over verdere informatie over deze excursie!

Movemberfest

Haal de lederhosen maar uit de kast en doe je snorren op, want woensdag 30 november organiseren wij samen met S.V. archimedes het movemberfest! Jullie zijn van harte welkom om 21:00 in de Generaal. Met het thema movember en oktoberfest is het zeker dat dit feest hartstikke gezellig wordt!

Dishman

Binnenkort zal er een lezing plaats vinden op het saxion door het bedrijf Dishman. Dishman in een bedrijf dat zich actief bezig houdt met de martketing/sales en productie van vitamine D-analogen, vitamine D, cholesterol en lanoline gerelateerde producten. Deze producten zijn geschikt voor belangrijke markten zoals farmacie, cosmetica, levensmiddelen, kweken van garnalen en industriële toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *