Activiteiten in maart

Beste leden,

De excursiedagen zijn net afgelopen en we hopen dat jullie allemaal een leuke tijd hebben gehad. Wij hebben echter niet stil gezeten en 3 nieuwe activiteiten voor jullie gepland. Na de voorjaarsvakantie gaan we donderdag 10 maart, 2 leuke bedrijven bezoeken en zullen we ‘s avonds lasergamen tegen de studieverenging Watt. We hebben een bedrijf voor BML en chemie gepland. We gaan er een hele leuke dag van maken en hopen dat er zo veel mogelijk mensen mee gaan. De bedrijven en het lasergamen zullen verder in deze mail worden besproken. Als je je aanmeldt voor een activiteit vergeet dan niet aan te geven welke activiteit dit is.

Unipro (CH)

Vanuit Oxytoc hebben we een excursie naar het chemische bedrijf Unipro geregeld. Unipro is een bedrijf in Haaksbergen. We zullen een bezoek brengen aan het nieuwe bedrijfspand aan de Bouwstraat 18.

Unipro is begonnen als lijmproducent en sindsdien uitgegroeid tot een internationale organisatie. Tegenwoordig worden niet alleen lijmen geproduceerd. Unipro levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Het enige dat Unipro niet levert zijn de tegels en het tapijt, verder leveren ze alle producten, materieel en service.

Eén van onze leden heeft een half jaar bij Unipro stage gelopen. Zijn ervaring met Unipro is heel positief. Hij heeft er een hele leuke tijd gehad en was altijd enthousiast. Dus lijkt je het leuk om een kijkje te nemen bij een leuk en innovatief chemisch bedrijf in de buurt van Enschede geef je dan snel op!

Het programma zal als volgt zijn:

13.00 uur ontvangst met koffie en krentenwegge
13.30 uur presentatie door Maurice Beijk (specialist Duurzaam Bouwen)
14.30 uur rondleiding
15.30 uur einde

Opgeven kan door te reageren op deze mail met je voor en achternaam. Aan en afmelden kan tot 3 maart. Deelname is geheel gratis.

Medlon (BML)

Het BML gerelateerde bedrijf wat we gaan bezoeken 10 maart is Medlon. De Twentse ziekenhuizen MST en ZGT hebben in 2011 hun laboratoria samen gevoegd en ondergebracht in een zelfstandige organisatie Medlon BV. Medlon is een laboratorium dat medische diagnostiek levert van bloedafname tot aan de uitslag van de patiënt. Tevens verzorgen ze stageplaatsen voor onder andere de opleidingen Life Science and Technology te Saxion Hogeschool Enschede/Deventer. De rondleiding binnen Medlon begint om 10:30, er kunnen een beperkt aantal mensen mee dus lijkt het je een interessant laboratorium meld je dan snel aan!
Stuur je naam en de desbetreffende activiteit naar activiteiten@svoxytoc.nl . Aan en afmelden kan tot 3 maart.

Lasergamen

Studievereniging Oxytoc organiseert samen met studievereniging Watt een lasergame evenement!

Volgens legende is er vorig jaar ook een epische laser-strijd gevoerd tussen de twee partijen, waar het heldhaftige Oxytoc tevergeefs is gevallen door het machtige toorn van Watt. Dezelfde legende vertelt over een tweede strijd die plaats zal vinden. Deze veldslag staat bekend als ‘Oxytoc versus de Wattjes’. Hij zal donderdag 10 maart plaatsvinden in ‘de tapperij’ te Hengelo. Hier zullen 2 slagen worden gevoerd. Hen die gevallen zijn in de strijd kunnen 2 uur lang zich tegoed doen aan onbeperkt bier, wijn en fris. Hiernaast kan je gratis poolen. Dit zal tegen een prijs van 17,50 euro per persoon zijn. Help mee om Oxytoc ditmaal zegevierend het slagveld te laten rijzen en meld je nu aan!

Dus even kort samengevat:

Waar: Pastoriestraat 33 ‘de tapperij in Hengelo’

Wanneer: Donderdag 10 maart 19:00-21:30

Kosten: 17,50 euro per persoon

Aanmelden: Aanmelden kan tot 3 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *