Activiteitencommissie

Momenteel hebben wij een activiteitencommissie aangesteld voor het organiseren van studie gerelateerde activiteiten en niet-studie gerelateerde activiteiten naar onze leden toe. Zij organiseren onder andere uitstapjes naar de Body Worlds en andere musea, maar ook naar bedrijven zodat de leden kennismaken met het bedrijfsleven en weten waar ze eventueel terecht kunnen komen voor hun stage/afstudeeropdracht. Ze organiseren ook gastcolleges waarbij verschillende professoren van universiteiten of mensen van het bedrijfsleven wat vertellen over hun onderzoek.

Om contact op te nemen met de activiteitencommissie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alumnicommissie

De taak van de alumnicommissie is om activiteiten te organiseren. Eén keer zal dit in Enschede plaatsvinden aangezien dit de thuisbasis van S.V. Oxytoc is. Ook zijn hierbij de rest van de leden uitgenodigd. Zodat zij in contact komen met afgestudeerden van de opleidingen Biologie en Medisch laboratorium onderzoek en Chemie. De tweede activiteit zal in het midden van Nederland plaatsvinden voor de geïnteresseerde alumnileden. Voor de rest is het aan de alumnicommissie om overige activiteiten vrij in te vullen als daar plaats voor is.

Batavierencommissie

De Batavierenrace is de grootste studentenestafette van de wereld. De 46e editie van de Batavierenrace zal van start gaan op middernacht 21 april 2018. De route loopt van het Radboud Sportcentrum Nijmegen, via Duitsland, de rustige achterhoek en de Oude Markt in Enschede naar de campus van de Universiteit Twente. De Batavierencommissie regelt de deelname van S.V. Oxytoc aan de Batavierenrace, maar ook alles daar omheen. Na de finish van de Batavierenrace, rond 18:00 uur, volgt jaarlijks het grootste studentenfeest van de Benelux op de campus van Universiteit Twente in Enschede.

Om contact op te nemen met de Batavierencommissie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Computer en Informatie Commissie (CIC)

De CIC zorgt voor de technische onderhoud van onze systemen en site. Verder heeft de CIC als taak om de systemen te verbeteren en nieuwe systemen te ontwikkelen. Dit jaar is het streven om het snackkastsysteem te automatiseren en een verenigingsapp op te zetten.

Om contact op te nemen met de Batavierencommissie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Excursiedagencommissie

Jaarlijks organiseert S.V. Oxytoc een excursie binnen Nederland. Om deze excursie te laten plaatsvinden is een excursiedagencommissie aangesteld. Hierbij zal de commissie bedrijfsbezoeken organiseren zodat de studenten een duidelijker beeld krijgen over het werkveld, waar je eventueel kunt gaan stagelopen, afstuderen of werken. Daarnaast worden er in de avonden leuke activiteiten bedacht. Het docententeam zal ook mee gaan tijdens deze driedaagse excursie en alle studenten zullen worden vrij geroosterd. 

Om contact op te nemen met de excursiedagen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestcommissie

S.V. Oxytoc heeft voor het jaar 2017-2018 een nieuw commissie opgezet. Komend jaar zal S.V. Oxytoc een feestcommissie hebben.   Het doel van de feestcommissie is om activiteiten voor alle leden en mensen die zich betrokken voelen bij Oxytoc te organiseren. Deze commissie zal zich voornamelijk bezighouden met niet-studiegerelateerde activiteiten. De commissie zal onder andere borrels, feesten en activiteiten zoals bowlen, lasergamen, paintballen en Bounz regelen.

Om contact op te nemen met de feestcommissie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kampcommissie

S.V. Oxytoc organiseert in het leerjaar 2018-2019 een kamp. De bedoeling van dit weekend is om de eerstejaars studenten niet alleen kennis te laten maken met hun eigen klas maar natuurlijk ook met alle tweede, derde en vierdejaarsstudenten. Tijdens dit weekend zullen er leuke activiteiten op het programma staan en zullen de gezellige Oxytoc feesten niet ontbreken. De kampcommissie is verantwoordelijk voor het regelen van dit geheel. Denk hierbij aan het regelen van de locatie de slaapgelegenheid, het eten, de activiteiten, de feesten en alle zaken er omheen.

Om contact op te nemen met de kampcommissie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Promotiecommissie

De promotiecommissie zorgt voor het promoten van alle studie- en niet - studie gerelateerde activiteiten. Hierbij kun je denken aan het maken van posters en het aanmaken van evenementen op de Facebooksite van S.V. Oxytoc. Daarnaast zorgt de commissie voor promotiemateriaal waaronder truien, T-shirts, pennen, stickers en nog veel meer. Daarbij wordt elk kwartiel een nieuwsbrief gemaakt voor de leden, zodat zij op de hoogte zijn van welke activiteiten er zijn geweest in het kwartiel en welke activiteiten gaan komen in het nieuwe kwartiel.

Om contact op te nemen met de promotiecommissie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sollicitatiecommissie 

De sollicitatiecommissie is een nieuwe commissie opgericht in 2017. De commissie is verantwoordelijk voor de begeleiding van de nieuwe bestuur kandidaten. Zij zullen sollicitaties houden en elke kandidaat een duidelijk zicht geven in zijn/haar mogelijkheden binnen S.V. Oxytoc. Zo kan er een goed samenwerkend bestuur worden gevormd dat de vereniging over kan nemen tijdens de overdracht. De commissie bestaat uit verschillende organen van Oxytoc: De raad van advies, de leden en het huidig bestuur. Op deze wijze kan een zo genuanceerd mogelijk advies worden gegeven aan de algemene leden vergadering. 

Onze partners:

             

 

        

 

 

Volg ons:

 

 

Copyright SV Oxytoc 2017 ©