Bestuur 2017-2018

Voorzitter

Mijn naam is Aron Aksan. Ik ben 21 jaar. Mijn functie binnen het bestuur is Voorzitter. Deze taak houdt in dat ik vergaderingen moet leiden, mensen moet begeleiden en zorgen dat de vereniging op innovatieve manier groeit. Uiteindelijk ben ik verantwoordelijk voor alles wat er binnen de vereniging gebeurt. Aangezien S.V. Oxytoc volgend jaar haar eerste lustrumjaar ingaat, streef ik naar een goede samenwerking en finetuning van de aspecten binnen S.V. Oxytoc die momenteel wat stroever verlopen zodat de vereniging beter zal draaien dan ooit tevoren!

Secretaris

Mijn naam is Leanne Kok, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Amersfoort. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en ben ik bezig met m’n minor. Binnen S.V. Oxytoc vervul ik de functie Secretaris. Dit houdt in dat ik de Voorzitter ondersteun doordat ik onder andere de geldende regels bijhoudt, de administratie van de vereniging op orde houdt en notuleer tijdens vergaderingen. Ik ben dus verantwoordelijk voor al het papierwerk binnen de vereniging en hoop dat ik daarmee de vereniging vooruit kan helpen!

Penningmeester

Mijn naam is Dennis Hiemstra en ik ben 19 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Hengelo en woon sinds de start van mijn bestuursjaar in Enschede. Ik studeer chemie aan het Saxion in Enschede en zit momenteel in mijn tweede leerjaar. Mijn hobby is Scouting, wat ik al sinds mijn zevende doe en waar ik sinds een aantal jaar vrijwillig actief ben. Als Penningmeester zal ik mij dit jaar druk houden met het beheren van de geldzaken van de vereniging. Hierbij is mijn doel dat we als vereniging geslaagde studiegerelateerde en niet-studiegerelateerde activiteiten kunnen ondernemen, op een financieel verantwoorde manier. Ik hoop op deze manier bij te kunnen dragen aan de progressie van deze mooie vereniging!

Externe betrekkingen

Mijn naam is Kim Roekevisch en ben 19 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit Borculo maar woon sinds een jaar in Enschede. Ik ben derdejaars student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Naast mijn studie ben ik bestuurslid bij S.V. Oxytoc. Hier vervul ik de functie Externe betrekkingen. De functie Externe betrekkingen houdt in dat ik mij bezig houd met het contact tussen de vereniging en externe instanties. Naast mijn functie houd ik mij bezig met meeloopdagen, studie try-outs en een aantal commissies. Ik hoop op deze manier mijn bijdrage te kunnen leveren bij de groei van de vereniging!

Interne betrekkingen

Mijn naam is Gül Turan, ik ben 20 jaar en kom uit Enschede. Momenteel zit ik in het derde leerjaar van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan het Saxion. Ik zal in het jaar 2017-2018 mij inzetten als Interne betrekkingen binnen het 5e bestuur der S.V. Oxytoc. Als Interne betrekkingen zal ik onder andere het overzicht houden over de commissies binnen de vereniging. Daarbij zal ik fungeren als een schakel tussen deze commissies en het bestuur. Naast commissiezaken zal ik ook een bijdrage leveren aan het organiseren van de open dagen en het contact onderhouden met instanties buiten de vereniging. Ik hoop er een geslaagd jaar van te maken!

Onze partners:

Volg ons: