S.V. Oxytoc is een studievereniging voor de laboratoriumgerelateerde studies van Saxion Enschede. Hieronder vallen de opleidingen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) en Chemie (CH). Beide studies zijn van de academie Life science, Engeneering and Design (LED). Studievereniging Oxytoc is opgericht op 23 december 2013. Ieder jaar wordt een bestuur gevormd door actieve en gemotiveerde leden binnen de studievereniging.

Het doel van S.V. Oxytoc is het organiseren van relevante activiteiten die betrekking hebben op de opleidingen zoals bedrijfsbezoeken, gastcolleges en excursiedagen. Ook organiseren wij niet-studiegerelateerde activiteiten zoals de introductieweek, themaborrels en lasergamen. S.V. Oxytoc tilt door haar bijdrage studeren op een leuke wijze naar een hoger niveau!

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Onze partners:

Volg ons: