Huidig bestuur

Voorzitter

Mijn naam is Arno Waszink. Ik ben 19 jaar oud en Ik kom uit Loenen. Ik woon sinds het begin van mijn opleiding in Enschede. Ik volg de opleiding chemie en zit in mijn tweede leerjaar. Naast mijn opleiding ben ik bestuurslid bij studievereniging S.V. Oxytoc. Waar ik de functie Voorzitter vervul. Wat inhoudt dat ik vergaderingen zal leiden, mij in zal zetten voor een innovatieve vereniging en eindverantwoordelijke ben voor wat er gebeurt binnen de vereniging. Aangezien S.V. Oxytoc dit jaar haar eerste lustrumjaar ingaat, streef ik naar een goede samenwerking en finetuning van de aspecten binnen S.V. Oxytoc!

Secretaris

Mijn naam is Kai Mennink. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Winterswijk. Momenteel ben ik een derdejaars chemiestudent en ben bezig met het ophalen van liggen gebleven studiepunten uit mijn eerste 2 jaren. Met de tijd aan mijn handen, vervul ik dit jaar de functie van de secretaris. Dit houdt in dat ik de voorzitter ondersteun door de administratie van de vereniging op orde te houden en te notuleren bij de vergaderingen.  Ik hoop op deze manier de vereniging vooruit te kunnen brengen!

Penningmeester

Mijn naam is Cheyenne Schilder, ik ben 19 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Volendam, maar ik ben 2 jaar geleden verhuisd naar Enschede voor mijn studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Ik zit in mijn tweede jaar van de studie en zal naast mijn studie de functie Penningmeester van het 6de bestuur der S.V. Oxytoc vervullen. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële kant van de vereniging. Ik zorg dat de geldzaken op orde zijn, zodat wij zonder zorgen onze leuke en gezellige activiteiten kunnen doen.  Ik hoop ik op deze manier een goede bijdrage lever aan een leuk bestuursjaar.

Intern & Vice-Voorzitter

Mijn naam is Kesley Bouwmeister, en ben 20 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit Vorden maar zit sinds het begin van mijn bestuursjaar op kamers in Enschede. Ik ben vierdejaars student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Tijdens dit bestuursjaar zal ik het eerste half jaar de functies Interne betrekkinkgen en Vicevoorzitter vervullen. Als Interne betrekkingen zal ik onder andere het overzicht houden over de commissies binnen de vereniging en daarbij fungeren als een schakel tussen deze commissies en het bestuur. Naast, dit zal ik de voorzitter ondersteunen waar nodig

Bestuur 2018-2019