Huidig bestuur

Voorzitter

Mijn is Brian Teeuw. Ik ben 21 jaar oud en woon in Boekelo. Ik volg de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en ben hierbij met het laatste jaar bezig. Naast mijn opleiding ben ik bestuurslid bij studievereniging S.V. Oxytoc, waar ik de functie Voorzitter vervul. Dit houd in dat ik vergaderingen zal leiden, mij inzet voor vernieuwing binnen de vereniging en de weg vrij probeer te maken voor mijn mede bestuursleden. Zo probeer ik hun zoveel mogelijk bij te staan in het werk wat gedaan wordt. Op deze manier probeer ik er voor iedereen een leuk bestuursjaar van te maken en help ik de vereniging vooruit. Daarnaast ben ik eindverantwoordelijke voor wat er gebeurt binnen de vereniging.

Secretaris

Hi, ik ben Remco Groen, en ik ben 22 jaar oud, en kom uit Lutten. Ik woon sinds mijn tweede jaar van de opleiding in Enschede en ik zit in mijn 5de jaar van de opleiding Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek. Naast deze opleiding ben ik secretaris van het 7de bestuur van S.V. Oxytoc. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de administratie en de informatievoorziening binnen de vereniging. Ik hoop te zorgen voor een gezellige sfeer binnen onze vereniging.

Penningmeester

Mijn naam is Sidney Drinhuyzen. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Almelo, hier woon ik ook nog. Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Naast deze studie, ben ik de penningmeester van het 7e bestuur bij S.V. Oxytoc. Ik ben dus ‘d ‘de meneer van het geld’ en zal ervoor zorgen dat alle financiële zaken op orde zijn, zodat we met alle leden leuke en gezellige activiteiten en borrels kunnen houden. Mijn streven is om naast een innovatieve functie als penningmeester ook de leden meer te betrekken bij de studievereniging, zodat we er met z’n allen een aantal mooie jaren van kunnen maken.

Externe betrekkingen

Ik ben Maikel Giesbers en ik ben 22 jaar. Ik ben dit jaar begonnen aan de master Nanotechnologie aan het Saxion, daarvoor heb ik Chemie gestudeerd aan het Saxion. Ik woon sinds maart in Enschede en kom oorspronkelijk uit het kleine plaatsje Rekken.
Verder ben ik op het moment externe betrekkingen bij S.V. Oxytoc. Dit betekent dat ik het contact onderhoud met onze partners en bedrijven waar we in voorgaande jaren samenwerking mee hebben gehad daarnaast zal ik proberen om met nieuwe bedrijven contact te gaan leggen.

Algemene zaken

Even voorstellen! Mijn naam is Bo de Groot, 21 jaar oud en vierde jaars student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Ik ben sinds drie jaar woon achtend in het mooie Enschede maar kom oorspronkelijk uit Eibergen. Vanaf oktober heb ik de eervolle taak om als eerste de bestuursfunctie “algemeen bestuurslid” uit te mogen voeren bij S.V. Oxytoc. Mijn functie houdt in dat ik mijn eigen samengestelde takenpakket heb. En hiernaast de rest van het bestuur ondersteun waar nodig en waar mogelijk. Naast mijn drukke leven als bestuurder probeer ik zo veel mogelijk tijd vrij te maken voor mijn familie en vrienden en ben geregeld te vinden in de sportschool. Ik hoop als algemeen bestuurslid veel te leren en samen met mijn medebestuursleden de vereniging vooruit te brengen!

Bestuur 2018-2019